Zwift betalen zonder creditcard

Ben je gepassioneerd over fietsen en wil je jouw trainingservaring naar een hoger niveau tillen met Zwift, maar heb je geen creditcard? Geen zorgen! In dit artikel zullen we bespreken hoe je jouw Zwift-abonnement kunt betalen zonder creditcard, zodat je snel weer op weg bent naar je virtuele fietsavonturen.

zwift zonder creditcard

Wat is Zwift?

Voordat we ingaan op de betalingsmethoden, laten we eens kijken naar wat Zwift precies is. Zwift is een online platform dat fietsers en hardlopers de mogelijkheid biedt om in een virtuele wereld te trainen en te racen. Het combineert realistische graphics met sociale interactie en game-elementen om gebruikers gemotiveerd en betrokken te houden tijdens hun trainingen. Wil jij Zwift uitproberen? Via deze link krijg je 30 dagen gratis Zwift.

Direct Debit: De oplossing voor betaling zonder creditcard

Voor veel mensen is het betalen van online abonnementen zonder creditcard een uitdaging. Gelukkig biedt Zwift een alternatieve betalingsmethode genaamd Direct Debit, waarmee leden in de EU en het VK hun maandelijkse lidmaatschap kunnen betalen zonder een creditcard te hoeven gebruiken.

Direct Debit is een eenvoudige en handige manier om je Zwift abonnementsbetalingen te doen rechtstreeks vanaf je bankrekening. Het werkt door Zwift toestemming te geven om het abonnementsgeld automatisch van je rekening af te schrijven op de vervaldatum. Op deze manier heb je voor het afsluiten van een maandelijks Zwift-abonnement geen creditcard nodig. Ook weet je zeker dat je geen betalingen mist, waardoor er geen risico is op onderbrekingen in je abonnement.

Let erop dat Direct Debit alleen mogelijk is bij een maandelijks lidmaatschap. Op dit moment is een jaarlijks lidmaatschap niet mogelijk om zonder creditcard te betalen. Een jaarabonnement kun je namelijk alleen afsluiten met een creditcard of via je Paypal account (waar vervolgens ook om een creditcard gevraagd wordt).

Hoe werkt Direct Debit voor je Zwift abonnement?

Het instellen van Direct Debit voor je Zwift-abonnement is eenvoudig. Volg gewoon deze stappen:

  1. Log in op je Zwift-account via de website
  2. Ga naar de pagina met betalingsinstellingen of abonnement.
  3. Kies Direct Debit als je betalingsmethode.
  4. Volg de instructies om je bankgegevens in te voeren en geef toestemming voor automatische incasso’s.
  5. Bevestig je keuze en voltooi het proces.

Zodra je Direct Debit hebt ingesteld, hoef je verder niets te doen. Zwift zal maandelijks automatisch het abonnementsgeld van je bankrekening afschrijven, zodat je zonder onderbreking van je training kunt genieten.

Voordelen van Direct Debit als betaalwijze

Het gebruik van Direct Debit voor het betalen van je Zwift-abonnement biedt verschillende voordelen:

  • Gemak: Geen gedoe meer met het handmatig uitvoeren van betalingen of het herinneren aan vervaldatums.
  • Betrouwbaarheid: Voorkom gemiste betalingen en onderbrekingen in je abonnement door automatische incasso’s.
  • Veiligheid: Direct Debit-transacties worden beschermd door strenge beveiligingsmaatregelen en worden uitgevoerd via geautoriseerde banken.

Zwift abonnement betalen met een prepaid creditcard

Naast het installen van Direct Debit als betalingswijze is het gebruik maken van een (virtuele) prepaid creditcard ook een optie. Sterker nog, wanneer je kiest voor een jaarabonnement is dit de enige optie om zonder fysieke creditcard toch te betalen voor je Zwift abonnement.

Laten we eerst eens kijken naar wat een prepaid creditcard precies is. Een prepaid creditcard is een betaalkaart die je vooraf moet opladen met geld voordat je hem kunt gebruiken voor aankopen. Het verschil met een reguliere creditcard is dat je met een prepaid creditcard alleen het bedrag kunt uitgeven dat je van tevoren hebt opgeladen. Dit maakt het een handige optie voor mensen die geen reguliere creditcard kunnen of willen gebruiken.

Dit zijn de beste prepaid creditcards om je Zwift abonnement mee te betalen

Openbank Я42 Mastercard

Mastercard
Mastercard
Bunq Travel Card​

Meer informatie

Bunq Travel Card

Mastercard

Stap voor stap je Zwift abonnement betalen met een prepaid creditcard

Nu je weet wat een prepaid creditcard is, laten we eens kijken hoe je deze kunt gebruiken om je Zwift abonnement te betalen.

Stap 1: Kies een prepaid creditcard

Voordat je je Zwift abonnement kunt betalen met een prepaid creditcard, moet je er natuurlijk een hebben. Gelukkig zijn prepaid creditcards vrij eenvoudig verkrijgbaar. Je kunt ze kopen bij veel banken, online financiële dienstverleners en zelfs in sommige supermarkten.

Stap 2: Activeer en laad je prepaid creditcard op

Zodra je een prepaid creditcard hebt gekocht, moet je deze activeren en er geld op laden. Dit kan meestal online via de website of app van de kaartuitgevende instantie. Volg gewoon de instructies om je kaart te activeren en een bedrag naar keuze op te laden.

Stap 3: Betaal je Zwift abonnement

Nu je prepaid creditcard is opgeladen met geld, kun je hem gebruiken om je Zwift abonnement te betalen. Ga naar de website van Zwift en log in op je account. Ga vervolgens naar de pagina waar je je betaalgegevens kunt invoeren en kies voor de optie om met een creditcard te betalen. Voer de gegevens van je prepaid creditcard in wanneer daarom wordt gevraagd en voltooi de betaling.

Openbank Я42 Mastercard

Prepaid creditcard

Betalen zonder creditcard? Dan is een prepaid creditcard dé oplossing!