Prepaid creditcard ABN Amro

Aan het zoeken naar de prepaid creditcard van ABN Amro? Dan moeten we je helaas teleurstellen,  want ABN Amro biedt geen prepaid creditcard aan voor zijn klanten. Wel is het mogelijk om bij ICS, een dochteronderneming van ABN Amro, een prepaid creditcard aan te vragen.

Prepaid creditcard ABN Amro

Wat is de prepaid creditcard van ABN Amro?

Voor iedereen die een prepaid creditcard van ABN Amro zoekt hebben we slechts nieuwe. Er bestaan namelijk geen officiële prepaid creditcard van ABN Amro. Wel is het mogelijk via ICS een creditcard voor ABN Amro aan te vragen. ICS Prepaid MasterCard werkt uitstekend met ABN Amro, omdat ICS een dochteronderneming is van ABN. Je kunt deze kaart gemakkelijk koppelen aan een ABN Amro bankrekening. Dat houdt in dat je de kaart bij automatisch overschrijven automatisch kunt opladen. Je kunt de overschrijving handmatig instellen op de website van ABN Amro.

Beste alternatief:

Openbank Я42 Mastercard

Mastercard

Prepaid creditcard koppelen met ABN Amro

Het is dus mogelijk een prepaid creditcard te koppelen aan je betaalrekening van ABN Amro, ondanks het feit dat ABN Amro zelf geen creditcards uitgeeft. Er is een zeer groot aantal aanbieders waaruit je verder kunt kiezen om te koppelen. Je moet er wel opletten dat je een aanbieder uitkiest die de mogelijkheid aanbiedt om ook via een bankoverschrijving te ontvangen.

ICS dochteronderneming van ABN Amro

De ICS Prepaid MasterCard staat bekend om zijn goede service. Het mooie van ICS is dat het een zelfstandige dochteronderneming van ABN Amro betreft. VIABUY is ook een aanbieder die erg populair is. Beide aanbieders rekenen vrijwel geen of helemaal geen kosten voor het opladen van je prepaid kaart. Helaas zijn er wel relatief hoge jaarlijkse kaartkosten aan deze kaarten verbonden. Je kunt voor de beste optie een vergelijking maken tussen beste prepaid creditcards.

ICS prepaid creditcard

De ICS prepaid creditcard is, naar eigen zeggen, ‘voor iedereen’. Je hebt met deze kaart de vele voordelen van een creditcard in handen. In Nederland alleen al kun je op meer dan 90.000 adressen met prepaid card betalen, wereldwijd zijn dat er meer dan 35 miljoen. Er zijn wel een aantal beperkingen in het gebruik in vliegtuigen, op tolwegen, of als je een auto wilt huren.

Mijn ICS omgeving

Mijn ICS is de persoonlijke omgeving (binnen icscards.nl) waar je een compleet overzicht krijgt van al je rekeningoverzichten en verrichte betalingen. Je kunt thuis vanaf je computer, maar ook op vakantie je creditcardzaken regelen. Je kunt onder meer rekeningoverzichten raadplegen + printen, jaaropgaven inzien, plus aanvullende verzekeringen aanvragen. Ook kan je een adreswijziging doorgeven en aanvullende informatie met ‘Uitleg Prepaid Card’ opvragen.

Waarom heb je een creditcard nodig?

Een creditcard binnen Nederland is niet altijd noodzakelijk, maar als je in een online winkel iets koopt (in het buitenland) of op vakantie gaat, kan een creditcard het enige betaalmiddel zijn waarmee je terecht kunt. Een aankoop met creditcard is daarnaast maar liefst 180 dagen verzekerd tegen diefstal, schade en verlies. Kortom: met een creditcard ben je dynamisch en beschermd.

Creditcards van ABN Amro

ABN Amro heeft dus geen prepaid creditcard, maar wel reguliere creditcard. Er zijn drie verschillende creditcards beschikbaar bij ABN Amro (geen prepaid creditcard). De ‘gewone’ ABN Amro Creditcard kost 1,70 euro per maand, de ‘Gold Card’ editie kost iets meer dan het dubbele met 3,90 euro per maand en de ‘Studenten Card’ kost slechts 1,16 euro per maand. 

Welke limieten gelden er voor creditcards?

Je kunt zelf een bestedingslimiet kiezen die tussen de 1000 en 5000 euro ligt. Dochterbedrijf ICS (International Card Services) kijkt vervolgens of dit bedrag passend is bij je financiële situatie. Het bedrag wordt goedgekeurd, of er wordt door ICS een alternatieve limiet aangedragen. Als je tijdelijk extra bestedingsruimte wenst, kun je geld storten op je creditcard. Het permanent verhogen van de bestedingslimiet doe je via Creditcard Online op de website van ABN Amro. Er zijn best wat opties beschikbaar voor je als je de tijd neemt het uit te zoeken.

Openbank Я42 Mastercard

Prepaid creditcard

Betalen zonder creditcard? Dan is een prepaid creditcard dé oplossing!