Expedia betalen zonder creditcard

Bij Expedia is betalen zonder gebruik creditcard meestal niet de norm. De meeste hotels bieden namelijk alleen kamers aan die met behulp van een creditcard kunnen worden betaald. Waarom creditcard? De creditcard garandeert dat er aan zowel de reservering als aan de betaling wordt voldaan – zo hebben zowel de hotelier als jij als klant zekerheid. Toch is het ook zonder het gebruik van een creditcard vaak mogelijkheid om een hotelkamer te boeken.

Expedia betalen zonder creditcard

Hotel boeken bij Expedia zonder creditcard

Wist je dat Expedia van oorsprong Amerikaans en één van de allergrootste reiswebsites ter wereld is? Bij de reiswebsite zijn talloze hotels aangesloten waarbij je ook zonder het gebruik van een creditcard kunt boeken. Bovendien biedt Expedia een nuttige zoekfunctie aan, die je in staat stelt heel eenvoudig te filteren op hotels waarbij je met iDeal of PayPal kunt betalen. Bij Expedia betalen met iDeal is niet veel voorkomend, maar het is ook verre van onmogelijk.

Expedia: iDeal als betaalmethode

iDeal

Het vinden van hotels waarbij je met iDeal kunt boeken, is op Expedia helemaal niet moeilijk. De klantvriendelijkheid is wat dit betreft in ieder geval groot. Je kunt iDeal namelijk gewoon als ‘online betalen’ optie opgeven in het boekingsproces en vervolgens betalen via de bank van je eigen keuze.

Expedia: Betalen met PayPal

Paypal

Ook PayPal als betaaloptie komt bij Expedia vaak genoeg voor. Als je specifiek op zoek bent naar hotels die met PayPal te boeken en betalen zijn, filter dan op PayPal, zoek een geschikt hotel uit, voltooi je boeking en wijs vervolgens ‘PayPal’ als de methode van je betaling aan.

Het boeken van vliegtickets bij Expedia

Op Expedia kun je niet alleen hotels boeken, maar ook verschillende vliegtickets boeken. Ook kan je een auto huren. Het vinden van een vliegticket is op Expedia zonder creditcard en met iDeal goed mogelijk, al is het vinden van de auto vaak net iets lastiger. Hoe dat precies zit, lees je op de pagina auto huren zonder creditcard. Creditcard blijft de meest gebruikte methode.

Betaal met een prepaid creditcard bij Expedia

Een andere, veel gekozen mogelijkheid, om het aanschaffen en gebruik van een ‘reguliere’ creditcard te vermijden, is een zogenaamde prepaid creditcard. Zo’n creditcard werkt eigenlijk hetzelfde als een beltegoedbedrag voor je telefoon. Je stort eerst een bepaald bedrag op je kaart; dat bedrag kan je vervolgens als een soort tegoedbon gebruiken. De Prepaid creditcard is dan op dezelfde manier te gebruiken als een gewone creditcard. Lees hier welke prepaid creditcard de beste van dit moment is.

Voordelen en nadelen prepaid creditcard

De prepaid creditcard wordt ook wel ‘dé oplossing’ genoemd voor mensen die geen gebruik maken van een gewone creditcard: mensen die er simpelweg nooit één hebben aangevraagd of die er niets voor voelen. De prepaid creditcard werkt hetzelfde als een gewone creditcard, maar werkt net even iets anders. Je kunt namelijk zelf je limiet bepalen en hoeft niet bang te zijn dat je die overschrijdt. Daarnaast hoef je tijdens de aanvraag geen BKR-toetsing (krediet) af te leggen. Een prepaid creditcard is beschikbaar vanaf 0 euro en komt als MasterCard of Visa. Het enige nadeel is dat het aanvragen en opwaarderen wat lang duurt: namelijk enkele dagen. Als je een reservering maakt op Expedia kan je hier natuurlijk goed rekening mee houden.

Openbank Я42 Mastercard

Prepaid creditcard

Betalen zonder creditcard? Dan is een prepaid creditcard dé oplossing!