Skrill Card

Van plan om een Skrill Card aan te schaffen? Dan is het fijn om te weten wat precies de voor- en nadelen van deze Mastercard zijn. Lees op deze pagina alles wat je moet weten over de Skrill Card.

Skrill Card

Wat is precies de Skrill card?

De Skrill credit Card is een zogenaamde debit card van Skrill, het online betaalsysteem waarmee je over de hele wereld geld kunt verstoren, crypto currencies aan kunt schaffen en online kunt betalen. De Skrill MasterCard is gekoppeld aan het Skrill account. Je kunt op deze eenvoudige manier overal met Skrill betalen waar MasterCard een geaccepteerde betaaloptie is.

Skrill Mastercard aanvragen

Skrill Mastercard

Mastercard

Beste (goedkoper) alternatief voor de Skrill Card

Openbank Я42 Mastercard

Mastercard

Hoe werkt de Skrill credit card precies?

De kaart is, zoals gezegd, gekoppeld aan je Skrill account. Om de Skrill debit card aan te schaffen, moet je dus eerst een account bij Skrill hebben. Als je betaalt met de kaart, wordt het tegoed op je Skrill account gebruikt. De kaart van Skrill is een prepaid MasterCard, omdat je er nooit meer mee kunt betalen dan je er zelf op zet. Je kunt dus ook geen schuld opbouwen.

Skrill in combinatie met iDeal

Je moet geld op je Skrill account hebben staan voor je je account kunt gebruiken. Je kunt eenvoudig geld op je account zetten met behulp van Nederlands meest gebruikte online betaalmethode: iDeal. Maar Skrill accepteert ook bankoverschrijvingen en nog verschillende andere betaalmethoden. Volg in ieder geval deze stappen om geld op je account te zetten met iDeal:

  1. Begin door in te loggen op je account: de basis van het succes.
  2. Ga nu naar het menu ‘Deposit’.
  3. Je kunt een opwaardeermethode kiezen. Kies uiteraard ‘iDeal’.
  4. Volg nu de instructies die op het scherm verschijnen.

Hoe lang moet je wachten?

Het geldbedrag staat doorgaans meteen op je account. Het geld op je account kun je nu uitgeven met je kaart. Als je pech hebt kan het een werkdag duren voor er is bijgeschreven.

Skrill tegoed aan een ander geven

Als je geld wilt overmaken naar een Skrill account van een derde persoon, maar zelf niet over een Skrill account beschikt, dan is de Skrill voucher je redmiddel. Je kunt zo’n voucher online kopen. Je hebt uitsluitend het e-mailadres nodig dat bij het account hoort waarop je wilt opwaarderen.

Skrill voor online betalen

Skrill is vooral bekend als e-wallet op de meeste online casino’s en poker sites. Maar dat is niet alles: als je over een Skrill Card beschikt, kun je overal op het internet afreken waar de MasterCard geaccepteerd wordt. De online betalingsmogelijkheden met een Skrill account zijn dus legio.

Een Skrill prepaid MasterCard aanvragen

Je ontvangt de Skrill debit card na aanvraag binnen twee weken per post. Omdat het hier een prepaid creditcard betreft worden er voor de aanvraag van een Skrill Card geen krediet checks gedaan. Dat is goed nieuws, want dit betekent dat iedereen een Skrill Card aan kan schaffen, ongeacht het inkomen dat je hebt of de financiële situatie waarin je je bevindt.

Wat kost een Skrill Card?

Iedereen kan dus een Skrill card aanvragen, maar de kaart is natuurlijk niet helemaal gratis. De informatie die hier volgt is een indicatie. Voor de actuele kosten situatie kun je het beste de Skrill website er zelf even op naslaan. Kosten waar je rekening mee moet houden, zijn de zogenaamde ‘Pas bijdrage’ van 10 euro per jaar. Online of offline betalen is volledig gratis. Als je geld stort, moet je 1% van het stortingsbedrag extra betalen en als je geld opneemt bij een pinautomaat, is dit 1.75% van het opnamebedrag. Geld terugstorten naar je bank kost 5,50 euro. Na 12 maanden inactiviteit maandelijks 5 kosten in rekening gebracht door Skrill.

Engelstalige site

De website van Skrill is, zoals gezegd, niet in het Nederlands toegankelijk, hoewel je wel met het typisch Nederlandse online betaalmiddel iDeal kunt betalen. Als je contact opneemt met het Britse Skrill, zal dit in het Engels verlopen. Is dit een probleem? Kijk dan even naar de beste alternatieven.

Wat zijn de ervaringen met de Skrill prepaid Card?

De ervaringen lopen wat uiteen. Een klacht die vaak gehoord is, is dat het verificatieproces van het Skrill account mislukt. De ervaringen met Skrill die je verder tegenkomt, zijn overwegend positief. Het is desondanks aan te raden niet gelijk een (te) groot bedrag op je Skrill account te storten, maar eerst eens de mogelijkheden van de service af te tasten met behulp van een kleiner bedrag. Het contact opnemen met de mailservice is vaak trager dan telefonisch.

Openbank Я42 Mastercard

Prepaid creditcard

Betalen zonder creditcard? Dan is een prepaid creditcard dé oplossing!