Apple Music zonder creditcard

Gebruik maken van Apple Music zonder creditcard is lastig, maar niet onmogelijk. Apple Music is de grote concurrent van Spotify, maar helaas kun je via Apple Music nog niet met iDeal betalen. Niet direct, althans. Het is wel mogelijk van iDeal gebruik te maken en tegoed aan te schaffen voor Apple Music, maar dan via een omweg. Wil je weten hoe? Wij vertellen het je op onderstaande pagina.

Apple music zonder creditcard

Apple Music: de eerste 3 maanden gratis

Apple Music biedt (meestal) de eerste 3 maanden gratis aan, maar om voor die actie in aanmerking te komen, moet je wel eerst over een geaccepteerd betaalmiddel beschikken. Je betaalmiddel moet gekoppeld worden, anders gaat de actie aan je neus voorbij. Apple wil namelijk bewijs hebben dat je na de eerste 3 maanden gratis voor een abonnement kunt betalen. Dat is niet zo heel gek.

Betaalopties om Apple Music te betalen

Je betaalt je Apple Music abonnement met behulp van je iTunes account. Bij iTunes wordt een select aantal betaalmiddelen geaccepteerd. Deze betaalmethodes zijn:

  • De Gift Cards van iTunes.
  • Zogenaamde ‘Apple Music Codes’.
  • Creditcards (al dan niet prepaid).
  • PayPal.
  • PayEase, UnionPay en ClickandBuy (deze methodes zijn in Nederland weinig bekend).

Prepaid creditcard: ideaal voor Apple Music

Openbank Я42 Mastercard

Mastercard

Apple Music: iTunes Gift of Apple Music Codes

Een iTunes cadeaukaart stelt je in staat tegoed op je iTunes account te zetten. Met behulp van dit tegoed kan je vervolgens Apple Music betalen. iTunes cadeaukaarten zijn onder meer te koop bij tabakswinkels als Primera en supermarkten als Albert Heijn. Ook zijn er speciale tegoedkaarten speciaal voor Apple Music. Je betaalt éénmaal voor een periode van 3 of 12 maanden. Het is ook mogelijk om de giftcards online te bestellen (en bijvoorbeeld te betalen met iDeal). Vervolgens ontvang je een code die je kunt gebruiken om je iTunes op te waarderen. 

Betaal Apple Music met PayPal

Het geld dat je op je PayPal rekening hebt staan, kun je ook gebruiken om Apple Music mee te betalen. Je doet dit door naar betaalinstellingen te gaan in je iTunes account en eenvoudig PayPal als betaalmethode toe te voegen. PayPal gebruiken zonder dat je geld op je PayPal account hebt staan? Lees hier hoe je met behulp van iDeal geld op je PayPal account kunt zetten.

Gebruik een prepaid creditcard

Creditcards zijn een geaccepteerd betaalmiddel op iTunes. Ook met een prepaid creditcard kun je betalen bij iTunes. Deze werkt op precies dezelfde manier en geldt als zelfde betalingswijze als creditcard. Echter is een prepaid creditcard veel gemakkelijker om aan te vragen. Eventueel kan je zelfs kiezen voor een virtual creditcard: ideaal voor als je snel een creditcard nodig hebt om een online betaling te verrichten.

Openbank Я42 Mastercard

Prepaid creditcard

Betalen zonder creditcard? Dan is een prepaid creditcard dé oplossing!