Prepaid creditcard ING

Wil je een prepaid creditcard bij ING bank aanvragen? Dan moeten we je helaas teleurstellen. ING biedt zelf namelijk geen prepaid creditcard aan. Wel is het mogelijk om een creditcard te koppelen. Meer weten? Wij hebben de beste alternatieven voor je verzameld.

Prepaid creditcard ING

Creditcard bij ING aanvragen

Een reguliere creditcard van ING kan je aanvragen als je een bankrekening hebt bij ING. Ben je op zoek naar een prepaid creditcard van ING? Dan moeten we je teleurstellen, want een prepaid creditcard behoort bij ING niet tot de opties. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven.

De beste alternatieven van dit moment:

Openbank Я42 Mastercard

Mastercard
Mastercard

De opties voor een creditcard aanvragen bij ING

Als je een bankrekening bij ING bank hebt en het is je bedoeling daar een prepaid creditcard aan toe te voegen, dan zal je gebruik moeten maken van één van de externe aanbieders van prepaid creditcards. Waarom? ING biedt geen debit card aan voor zijn klanten. ING prepaid creditcard als zodanig bestaat niet als zodanig. Wel is het mogelijk een kaart aan je rekening te koppelen.

Als ING klant heb je drie verschillende opties:

  • Een basis creditcard aanvragen
  • Een Platinum creditcard aanvragen
  • Een Studenten creditcard aanvragen

Prepaid creditcard aan ING rekening koppelen

Geen gewone creditcard maar een prepaid creditcard (een zogenaamde debit card)? Dat kan. Je kunt in beginsel elk verkrijgbaar type prepaid creditcard benutten in combinatie met je ING rekening. Je maakt allereerst een keuze: welk type prepaid kaart past het beste bij jou? Vraag de kaart nu online aan en zet vervolgens geld op de kaart vanaf je eigen ING rekening.

Hoe kies je de juiste prepaid creditcard?

Bij het kiezen van je met ING verbonden debit card moet je vooral latten op de manier waarop je kunt opwaarderen: een overschrijving naar IBAN of opwaardering via iDeal is natuurlijk het makkelijkst. Let goed op de eenmalige kosten die je zult hebben en de kosten per jaar. Er zijn meerdere prepaid kaarten op de markt die vrijwel gratis zijn. Afhankelijk van je gebruik moet je een kaart kiezen met variabele kosten (als aankopen in vreemde valuta, het contant opnemen van geld en opwaardeerkosten) die het best aansluiten bij je gebruik. Je kunt kiezen uit verschillende prepaid creditcards die werken op het netwerk van Visa of MasterCard. Bekijk hier de beste prepaid creditcards van dit moment.

Aanvragen van je prepaid creditcard

Je kunt een prepaid creditcard voor je ING rekening gemakkelijk online aanvragen. Het gaat bovendien sneller dan bij een gewone creditcard. Dat heeft er voornamelijk mee te maken dat er bij een prepaid kaart geen inkomenscheck of BKR-toetsing plaats vindt. Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens in te vullen en de kaart is van jou: iedereen kan er één aanvragen.

Prepaid creditcard koppelen aan je ING rekening

Heb je de kaart in huis? Dan kun je hem heel gemakkelijk ‘koppelen’ aan je bankrekening. Er is geen sprake van koppelen in een letterlijke zin; het gaat hier om het zetten van eigen geld op de kaart. Je krijgt geen krediet, maar schaft met de prepaid creditcard voor ING rekening als het ware een cadeaubon aan. Hoe je geld op de kaart zet, verschilt per kaart. Maar in de meeste gevallen zijn de twee simpelste opties – opwaarderen met iDeal en overboeken – mogelijk.

Opwaarderen met iDeal

Prepaid creditcard opwaarderen kan met behulp van een iDeal betaling. Je kunt dezelfde stappen die je normaliter volgt als je een online betaling uitvoert. Het geld staat bijna gelijk op de rekening.

Overboeken van bankrekening

Je kunt saldo op je prepaid creditcard zetten met ING. Je doet dit vanuit je internetbankieren omgeving. Je kunt er voor kiezen een overboeking in te stellen die maandelijks terugkeert, zodat je weet dat er altijd geld op je kaart staat. Een terugkerende overboeking is lekker makkelijk, omdat je er niet telkens opnieuw aan hoeft te denken. Overboeken duurt meestal 1 werkdag.

Openbank Я42 Mastercard

Prepaid creditcard

Betalen zonder creditcard? Dan is een prepaid creditcard dé oplossing!