N26 Maestro

Overweeg je om een N26 Maestro card aan te vragen? Dan is het fijn om te weten waar je allemaal rekening mee moet houden. De N26 Maestro card is een perfecte aanvullen op de N26 Mastercard die je standaard geleverd krijgt bij een gratis betaalrekening van bij de Duitse online bank N26.

N26 Maestro

Wat is de N26 Maestro card?

De N26 Maestro card wordt gezien als de ideale aanvulling op de MasterCard betaalkaart die je standaard geleverd krijgt bij het openen van een gratis bankrekening van N26. De normale N26 MasterCard is ideaal voor internationale betalingen, evenals online aankopen. Ook kan je er uiteraard mee betalen in alle winkels die Maestro accepteren. De pinautomaten van de meeste Nederlandse winkels accepteren Maestro betalingen.

Vraag direct de N26 Maestro card aan

Maestro

Alternatief voor de N26 Maestro card

Openbank Я42 Mastercard

Mastercard

Gebruik van de N26 Maestro kaart

Deze pas is ideaal voor het doen van dagelijkse boodschappen als je je rekening van N26 hier ook voor wenst te gebruiken. De pas is erg gemakkelijk in het gebruik: hij werkt namelijk op precies dezelfde wijze als de vertrouwde pinpassen van de banken hier in Nederland.

De N26 Maestro card vraag je zo aan

Je moet aan een aantal voorwaarden voldoen voor je verzoek zal worden ingewilligd. Deze voorwaarden zijn de volgende: je dient een actieve N26 bankrekening te hebben en tevens inwoner van Oostenrijk, Duitsland of Nederland zijn. Voldoe je aan deze voorwaarden? Dan verloopt het aanmeldproces voor deze Maestro creditcard in 5 stappen. We hebben de stappen hieronder op een rij gezet:

 1. Je begint door in te loggen op je N26 account met behulp van de N26 app.

 2. Klik nu op ‘Actions’.

 3. Vervolg door te klikken op ‘Card settings’.

 4. Swipe nu de afbeelding va de N26 betaalpas naar links. Je zult nu de Maestro pas te zien krijgen.

 5. Klik op ‘Order’ en je hebt de aanvraag ingediend.

Kosten voor de N26 Maestro card

De verzendkosten voor het aanvragen van deze Maestro pinpas bedragen eenmaal 10 euro. Je krijgt de kaart binnen een paar werkdagen bij je thuisgestuurd. Heb je een Smart, You of een Metal account? Dan is de pas zelfs volledig gratis.

Wat zijn de verschillen tussen N26 Maestro en N26 MasterCard?

N26 Maestro

 • Is geschikt voor het betalen met PIN in winkels
 • Stelt je in staat pinbetalingen in Euro gratis te verrichten
 • Rekent een tarief van 2 euro per opname bij een geldautomaat
 • Wordt niet ondersteund door Google Pay of Apple Pay

N26 Mastercard

 • Stelt je in staat wereldwijd in winkels en online te betalen (waar MasterCard geaccepteerd wordt). Maestro pinautomaten vormen een uitzondering op die regel.
 • Wordt ondersteund door Google Pay en Apple Pay.
 • Stelt je in staat gratis te betalen in Euro en iedere vreemde valuta.
 • Stelt je in staat driemaal in de maand gratis geld op te nemen bij een geldautomaat (heb je een N26 You of N26 Smart rekening, dan is dit aantal 5 maal; bij een N26 Metal rekening kun je zelfs achtmaal gratis geld opnemen bij een automaat).

Wat je over een rekening bij de N26 bank moet weten

N26 is bank uit Duitsland, maar heeft naast Duitse klanten ook klanten in heel Europa. N26 is vooral populair bij Nederlanders vanwege de gratis bankrekening en de optie tot het krijgen van de N26 MasterCard. De N26 MasterCard is een zogenaamde ‘debit card’ waarmee je kunt betalen op locaties en in winkels waar de creditcard van MasterCard niet geaccepteerd wordt. Combineer je de MasterCard met de Maestro, dan heb je als klant beschikking over een uitgebreid betaalpakket en dat tegen relatief lage kosten (in sommige gevallen is het zelfs gratis).

Enkele voordelen en minpunten

iDeal wordt niet langer ondersteund. Daar staat tegenover dat je wereldwijd in webwinkels kunt betalen met behulp van het MasterCard netwerk. N26 beschikt over een Duitse bankvergunning. In de praktijk houdt dit in dat tot wel 100.000 euro op je N26 rekening beschermd zal zijn als de bank omvalt, middels het Europese depositogarantiestelsel.

Aanbod van N26

N26 biedt een betaalpakket aan met een gratis betaalrekening, plus een gratis prepaid MasterCard. Je kunt kiezen uit twee verschillende versies: een fysieke pas, waarmee je offline kunt betalen, of een virtuele kaart, die uitsluitend voor online aankopen is bestemd. Hou er rekening mee dat voor de fysieke kaart eenmaal 10 euro aan verzendkosten wordt verrekend. Met behulp van de N26 MasterCard betaal je wereldwijd in elk type valuta 100% gratis.

Openbank Я42 Mastercard

Prepaid creditcard

Betalen zonder creditcard? Dan is een prepaid creditcard dé oplossing!