Booking.com zonder creditcard

Wil je een overnachting boeken bij Booking.com zonder creditcard? Wij maken je graag wegwijs hoe je bij Booking.com kunt betalen met iDeal of Paypal. Het boeken via Booking.com hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Lees verder als je wilt weten hoe je een overnachting kunt boeken zonder dat je een creditcard nodig hebt.

Booking ideal

Booking.com: betalen zonder creditcard

Heb je geen creditcard, maar wil je toch een hotel boeken via Booking.com? Dan zijn er nog genoeg mogelijkheden. Zo is iDeal namelijk ook een  betaaloptie die ze accepteren.  Zo hoeft boeken bij Booking.com zonder creditcard hoeft niet moeilijk te zijn. 

Op Booking.com vind je diverse hotels waarbij een creditcard geen vereiste is. Je kunt deze websites gemakkelijk in één overzicht krijgen met behulp van een de zoekfunctie, waarmee je alle hotels kunt filteren die Paypal of iDeal accepteren.

Bij Booking.com betalen met iDeal

iDeal

Allereerst ga je naar de website: Booking.com. Vervolgens vul je onder meer je gewenste bestemming en enkele reisgegevens in en klik je op zoeken. Vul altijd ook je reisdata in, want anders zal de filterfunctie niet werken. Je vindt de filters aan de linkerkant van de pagina. Klik nu op de filter ‘iDeal’. Je krijgt nu een overzicht te zien van accommodaties waarbij je gegarandeerd met iDeal (dus zonder creditcard) kunt betalen.

Betalen met Paypal bij Booking.com

Paypal

Wil je speciaal filteren op hotels waarmee je met PayPal kunt betalen, ga dan opnieuw naar het filter ‘Online betalen’ en vink in dit geval de optie ‘PayPal’ aan. Er worden nu uitsluitend hotels getoond waarmee je kunt reserveren met PayPal als erkende betalingsmogelijkheid.

Creditcard lenen om te reserveren

Je kunt bij het reserveren ook een creditcard van een ander lenen. Let er wel op dat deze creditcard dan uitsluitend gebruikt wordt voor het maken van een reservering, niet voor het betalen zelf (dat gebeurt achteraf en kan meestal ook via een andere betalingsmethode). Als je gebruik maakt van een geleende creditcard, vermeld dan de naam van de kaarthouder in het vak “Speciale verzoeken”. Op deze handige manier kan je betalen met creditcard zonder er één te hebben. Je kan ook gemakkelijk zelf een prepaid creditcard aanvragen.

Gebruik een prepaid creditcard

Op Booking.com kun je ook boeken met behulp van een zogenaamde ‘prepaid’ creditcard. Dit is een type kaart die door iedereen gemakkelijk online besteld kan worden. Je kunt er met behulp van een overboeking of via iDeal gemakkelijk geld op zetten. Vervolgens kun je er op de meeste plaatsen waar creditcards geaccepteerd worden mee betalen. De Bunq easyTravel kaart bijvoorbeeld kost eenmalig slechts 9,99 euro en wordt (bijna) overal geaccepteerd.

Openbank Я42 Mastercard

Prepaid creditcard

Betalen zonder creditcard? Dan is een prepaid creditcard dé oplossing!