OnlyFans PayPal

Vraag jij jezelf af of het mogelijk is om bij OnlyFans te betalen met PayPal? Wij hebben het voor je uitgezocht. Met PayPal betalen op Onlyfans is momenteel niet mogelijk. Gelukkig biedt een prepaid creditcard uitkomst om gemakkelijk én anoniem te betalen.

onlyfans-paypal

OnlyFans betalen met PayPal

Op OnlyFans.com is het mogelijk om tegen betaling te abonneren op exclusieve content van anderen. Veelal zijn dit erotische viddeo’s en seksueel expliciete foto’s. 

Wil jij betalen met PayPal op dit platform? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Paypal wordt door OnlyFans niet geaccepteerd als betaalmethode. Gelukkig bieden wij een goed alternatief: een prepaid creditcard.

OnlyFans accepteert de meeste prepaid creditcards. Heb je nog geen (prepaid) creditcard? Dan kun je deze eenvoudig aanvragen bij Openbank of bunq. Kies voor een online (virtual) creditcard als je hem direct wilt gebruiken. Tevens kun je hiermee anoniem betalen.

Betaal met een prepaid creditcard op OnlyFans

Nu je weet dat betalen met PayPal bij OnlyFans niet mogelijk is moet je op zoek naar een goed alternatief. Je kunt op OnlyFans.com betalen met iDeal, echter komt er dan “OnlyFans” bij de afschrijving te staan. De meeste willen dit voorkomen. Eigenlijk is betalen met een virtuele (prepaid) creditcard dan de enige betaalmethode waarmee de betaling anoniem blijft. Zo voorkom je met een debit card dat de naam “OnlyFans” ergens tussen de afschriften van je bankrekening komen te staan.

Overtuigd van een prepaid creditcard als alternatief voor Paypal? Hieronder hebben we de drie beste prepaid creditcards voor je op een rij gezet. Aanvragen duurt slechts 5 minuten.

Onderstaande virtual creditcards zijn ideaal om te gebruiken voor je OnlyFans betaling. Aanvragen kost je minder dan 5 minuten.

Top 3 virtual creditcards

1.Openbank eCommerce Card Virtual

Mastercard
Mastercard
Mastercard

Wordt PayPal geaccepteerd door OnlyFans?

De betaalmethode “PayPal” wordt niet geaccepteerd door OnlyFans. Hierboven heb je gelezen dat een prepaid creditcard het beste alternatief is. Vraag jij je af welke betaalmethodes wel geaccepteerd worden? We hebben ze hieronder op een rij gezet:

  • Visa / Mastercard
  • Maestro / Debitkaarten
  • Sommige Prepaid Visa-kaarten

Voordelen van OnlyFans betalen met een virtual creditcard

Het gebruiken van een virtual creditcard biedt veel voordelen. Het aanvragen van zo’n kaart duurt slechts enkele minuten en kan bij diverse aanbieders. Door te kiezen voor een online creditcard hoef je niet te wachten tot de creditcard in je brievenbus ontvangt. De grootste voordelen van OnlyFans betalen met een prepaid creditcard ten opzichte van PayPal hebben we hieronder in één overzicht gezet:

Openbank Я42 Mastercard

Prepaid creditcard

Betalen zonder creditcard? Dan is een prepaid creditcard dé oplossing!