Amazon met PayPal betalen

De mogelijkheden om op Amazon met PayPal te betalen zijn wat beperkt. Iets op Amazon betalen, gebeurt doorgaans met een creditcard (al dan niet met behulp van een prepaid creditcard) of via een giftcard. Dat is erg lastig voor Nederlandse klanten die niet over een creditcard beschikken en veel beter met iDeal of PayPal uit de voeten kunnen. In dit artikel wordt bekeken hoe je toch met PayPal tegoed op Amazon kunt betalen. 

Amazon paypal

Hoe kun je betalen met Paypal bij Amazon?

Ben je aan het shoppen op Amazon.nl en wil je graag afrekenen met Paypal? Dan is het nodig om gebruik te maken van een slimme methode, want Paypal wordt niet direct als betaalmethode aangegeven. Lees hier hoe je tóch bij Amazon met Paypal kunt betalen.

iDeal als alternatief voor Paypal

iDeal

Aankopen doen met behulp van iDeal gaat wel met behulp van de Nederlandse website van Amazon (www.amazon.nl) of via de Duitse website (www.amazon.de). Via beide website kun je afrekenen met iDeal. Verder zijn de betaalopties toch beperkt.

Betaal met een Amazon giftcard

Het is jammer dat je niet direct met Paypal kunt betalen op Amazon. Dat zou in de praktijk de handigste methode zijn om betalingen te verrichten. Op verscheidene fora is door Amazon klanten aangegeven dat ze hier baat bij zouden hebben, maar vooralsnog lijkt Amazon er niets voor te voelen PayPal als ‘officiële’ betalingsoptie toe te voegen.

Daarom is het nodig om via een simpele omweg tóch bij Amazon te betalen met Paypal.  Stel: je hebt saldo op je PayPal account staan en dat wil je gebruiken om iets op Amazon aan te schaffen? Dat kan, maar hiervoor moet je zoals gezegd wel een omweggetje nemen. Bij Amazon kun je betalen met behulp van giftcards. En deze Amazon giftcards kun je online betalen met je Paypal saldo. Bijvoorbeeld via Opwaarderen.nl.

Amazon PayPal betalen: stap voor stap!

Doorloop een aantal stappen om met je PayPal saldo toch een aankoop te kunnen doen bij Amazon:

  • Stap 1: Ga naar Opwaarderen.nl.
  • Stap 2: Zoek naar Amazon giftcards. Op de website kies je het land van de Amazon vestiging waar je de aankoop wilt doen (Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje of Verenigde Staten).
  • Stap 3. Je kiest nu het bedrag dat op de gift card moet komen te staan en rekent af met PayPal.
  • Stap 4: Je voegt de code van de door jou aangeschafte gift card toe aan je Amazon account.


Zo simpel is het om via een slim omweggetje je Paypal saldo om te zetten naar Amazon tegoed.

Amazon Prime met PayPal

Je kunt onder meer de videostreamingservice Amazon Prime betalen met behulp van een giftcard. Je gaat hiermee via een omweg (B) van punt A naar C. Een andere methode om dit effectief te doen is door bijvoorbeeld een iTunes account te maken en dit te koppelen aan Amazon Prime. Met behulp van dit gekoppelde account kan je via PayPal en ook via iDeal betalen.

Prime Video zonder creditcard

Wil gebruik maken van Prime Video, maar beschik je niet over een creditcard? Dan kan je bovenstaande methodes gebruiken om toch te betalen. Een andere optie om Prime Video zonder creditcard te betalen is het gebruik maken van een prepaid creditcard. Eventueel kan je kiezen voor een virtual prepaid creditcard.

Je kan heel simpel een virtual credit card aanvragen. Dit is meestal gratis. Deze “online creditcard” kan je opwaarderen met Paypal, iDeal of een ander gewenste betaalmethode. Vervolgens is het mogelijk om met deze prepaid creditcard Amazon Video te betalen. Deze eCommerce Card van OpenBank is geheel gratis. Ideaal om Amazon Prime mee te betalen.

Zo hoef je geen dure creditcard aan te schaffen. En zit je niet vast aan maandelijkse kosten voor de creditcard.

Prepaid creditcard als simpel alternatief

Wil je bij Amazon betalen, maar heb je geen creditcard? En lukt betalen via Paypal ook niet? Dan is een prepaid creditcard een uitstekend alternatief.

  • Stap 1:  Koop de beste prepaid creditcard van dit moment.
  • Stap 2: Koppel je creditcard aan je Amazon account tijdens het bestelproces.
  • Stap 3: Vul de gegevens van jouw prepaid creditcard in onder de optie “Creditcard toevoegen”.
Openbank Я42 Mastercard

Prepaid creditcard

Betalen zonder creditcard? Dan is een prepaid creditcard dé oplossing!