Amazon prime zonder creditcard

Aan de hand van dit artikel leer je hoe je met Amazon Prime Nederland zonder creditcard via iDeal of met behulp van een prepaid creditcard kunt betalen. Wat is Amazon Prime precies? Het is een abonnement van Amazon dat je toegang verleent tot gratis en snellere vormen van levering. Ook krijg je toegang tot Prime Video. Je kunt Prime Video dus betalen zonder creditcard, het is alleen belangrijk dat je weet hoe dit precies moet.

Amazon prime zonder creditcard

Amazon Prime in Nederland met iDeal

In het onderstaande wordt ervan uitgegaan dat je al een Amazon account bezit. Heb je die nog niet? Maak dan eerst een account aan via Amazon.nl voor je verder leest en de vervolgstappen probeert te ondernemen.

Prime Video betalen met iDeal

iDeal

Allereerst zal je iDeal moeten toevoegen als een betalingsmethode in je Amazon account. Dit doe je in een aantal simpele stappen. Je gaat allereerst naar Amazon.nl en klikt op ‘Account en Lijsten’.

 • Stap 1: Je klikt nu op ‘Account’ en vervolgens op ‘Betalingen’.
 • Stap 2: Je vervolgt met ‘Betalen met iDeal’, kiest je bank uit en eindigt met ‘Toevoegen iDeal’. iDeal is nu gekoppeld als een betalingsmethode.
 • Stap 3: Vervolg het afsluiten van je Amazon Prime abonnement via iDeal met deze link naar de aanmeldpagina.
 • Stap 4. Klik nu op ‘Nu gratis proberen’. Er zou een bevestiging moeten verschijnen dat iDeal inderdaad als betaalmethode is toegevoegd. Je kunt Amazon Prime Video 30 dagen gratis testen.

Prime Video betalen met prepaid creditcard

Een prepaid creditcard is een handig alternatief voor een gewone creditcard bij het online shoppen. Hoe betaal je Prime Video met behulp van een prepaid creditcard? Door deze stappen te volgen:

 • Stap 1. Allereerst schaf je een prepaid creditcard aan (bijvoorbeeld van N26 of van Bunq).
 • Stap 2: Je stort geld op je kaart met behulp van een overschrijving of iDeal.
 • Stap 3: Je sluit je abonnement voor Prime af en vult de gegevens van de prepaid creditcard in.

Prime Video betalen met iDeal

Prime Video betalen met iDeal doe je in 7 eenvoudige stappen. Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

 • Stap 1: Ga naar Amazon.nl.
 • Stap 2: Nu klik je op de knop ‘Start gratis 30 dagen proefperiode met iDeal’.
 • Stap 3. Log nu in op je Amazon/Prime Video account. Indien je al ingelogd bent, kun je deze stap overslaan.
 • Stap 4: Je komt op een pagina uit waar je een betalingsmethode kunt selecteren. Kies voor Amazon Prime Nederland met iDeal.
 • Stap 5. Selecteer je bank en druk op de gele ‘Toevoegen’ knop. Klik nu op ‘verder.’
 • Stap 6: Selecteer je bank en druk op de gele ‘Toevoegen’ knop. Klik nu op ‘verder.’
 • Stap 7: Je bent als het goed is op de overzichtspagina terecht gekomen. Hier staat dat iDeal geselecteerd is als betalingsmethode. Druk op de knop ‘Nu Gratis proberen en daarna tegen betaling’. Je Prime Video zonder gebruik van creditcard is nu betaald.

Wat kost Prime Video eigenlijk?

Een abonnement is de eerste 30 dagen kostenloos en kost daarna 2,99 euro in de maand.
Je betaalt dus steeds in termijnen. Belangrijk om te weten is het feit dat je kunt opzeggen wanneer je wilt. Of je Amazon Prime zonder creditcard of met creditcard afsluit, de kosten blijven gelijk.

Verschil tussen Amazon Prime en Amazon Prime Video?

Deze zijn feitelijk dezelfde dienst. Sluit je namelijk een Amazon Prime Video abonnement af, dan krijg je automatisch ook gratis en snelle bezorging conform het Amazon Prime pakket. Je krijgt ook de gehele videodienst als je een Amazon Prime (met of zonder creditcard) afsluit.

Betalen Amazon Prime Duitsland

Deze manier van betalen werkt alleen als je een afleveradres in Oostenrijk of Duitsland bezit. Betalen voor de Duitse variant van Amazon Prime kan op twee verschillende manieren: de snelste optie is via een automatisch incasso, maar het kan ook met behulp van een prepaid creditcard.

Amazon Prime via automatisch incasso

Ga naar de Duitse website van Amazon Prime. Je krijgt een pop-up te zien of je wilt worden doorverwezen naar Amazon.nl. Kies “Nicht jetzt” (Niet nu). Klik in plaats daarvan op ‘Mitgliedschaft wählen, inkl. weitere Länder’ (Kies lidmaatschap). Je kunt een jaarlijks of een maandelijks abonnement kiezen. Klik vervolgens op ‘Testen Sie 30-Tage Prime’ voor de gratis proefperiode van 30 dagen. Log in met je Amazon account of maak een account aan.

Na het inloggen, kom je op een pagina terecht waar je je betalingsmethode kunt aangeven. Kies voor een bankrekening met de optie SEPA. Vul nu de gegevens van de bankrekening in. De IBAN en het BIC (identificatienummer van de bank). Je geeft je naam op, kiest ervoor een bankrekening toe te voegen en je voegt je adresgegevens toe. Kies op bankrekening als de betaalmethode. Klik nu op ‘doorgaan’. Vergeet niet op de ‘start uw 30 dagen trial’ knop te klikken. Je maakt nu gebruik van Amazon Prima zonder creditcard. Het afschrijven van je kosten gebeurt automatisch en via je bankrekening. Hier hoef je verder geen actie voor te ondernemen.

Openbank Я42 Mastercard

Prepaid creditcard

Betalen zonder creditcard? Dan is een prepaid creditcard dé oplossing!