OnlyFans iDeal

Wil jij op Onlyfans betalen met iDeal? Dan moeten wij helaas melden dat dit sinds kort niet meer mogelijk is. Gelukkig is er een andere slimme, gemakkelijk én anonieme manier om bij OnlyFans te betalen.

Onlyfans ideal

OnlyFans betalen met iDeal

Op het platform OnlyFans kun je je abonnementen op content van anderen. Denk bijvoorbeeld aan waardevolle premium berichten, zoals tutorials. Maar ook erotische video’s en seksueel expliciete foto’s.

Het is mogelijk om op OnlyFans te betalen met iDeal. Dit kan door tijdens betaalproces “Alternatieve Payment Method” aan te klikken en vervolgens iDeal te selecteren. Echter is deze betaalmethode niet mogelijk voor doorlopende subscriptions.

De oplossing: het aanvragen van een prepaid creditcard van Openbank of bunq waarmee je kunt betalen zonder dat de naam OnlyFans op je rekeningafschrift komt te staan.

OnlyFans betalen met een virtuele (prepaid) creditcard

Om te betalen bij OnlyFans zonder creditcard of iDeal is een virtuele creditcard ideaal. Dit is eigenlijk een “online creditcard” die je alleen kunt gebruiken om online te betalen. Een groot voordeel van OnlyFans betalen met een prepaid creditcard is dat de naam “OnlyFans” niet tussen de afschriften van je bankrekening komt te staan. Bij iDeal is dit wel het geval.

Onderstaande virtual creditcards zijn ideaal om te gebruiken voor je OnlyFans betaling. Aanvragen kost je minder dan 5 minuten.

Top 3 virtual creditcards

1.Openbank eCommerce Card Virtual

Mastercard
Mastercard
Mastercard

OnlyFans betalen zonder creditcard

Een virtual creditcard heeft als grote voordeel dat deze kaart alleen voor online betalingen te gebruiken is. Aanvragen kan voordelig en gemakkelijk online bij diverse aanbieders. Zonder échte creditcard kun je bij OnlyFans als nog je creditcard betaling voldoen. Hieronder de belangrijkste voordelen van een betaling met prepaid creditcard op OnlyFans.

Openbank Я42 Mastercard

Prepaid creditcard

Betalen zonder creditcard? Dan is een prepaid creditcard dé oplossing!