Paysafecard online kopen

Wil je een Paysafecard online kopen? Dan zijn er genoeg mogelijkheden. Zo kan je eenvoudig online bij iGiftcards.nl betalen met Paypal, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Lees op deze pagina meer over een Paysafecard online kopen.

Paysafecard online kopen

Wat is een Paysafecard?

De Paysafecard kun je online kopen. Deze prepaidkaart biedt je de mogelijkheid om ook zonder creditcard heel eenvoudig en veilig anoniem te kunnen betalen. Je kunt de Pasyafecard kopen met PayPal, op andere online manieren, of gewoon bij een winkel bij jou in de buurt. Je kunt een ‘klassieke’ kaart kopen met een Paysafe code of de MasterCard van Paysafe aanschaffen. Indien je de klassieke kaart aanschaft, ontvang je een Paysafe code waarmee je op elke website kunt betalen waar Paysafecard een geaccepteerd betaalmiddel is.

Beste (gratis!) Paysafecard alternatief

Openbank Я42 Mastercard

Mastercard

Online Paysafecard kopen

paysafecard

Meer informatie

Paysafecard

Paysafecard gebruik

Je kunt inmiddels bij duizenden websites winkelen met de Paysafecard. Het aanbod varieert van online games, tot dating, telefonie tot webhosting. Als je een Paysafe Mastercard koopt, ontvang je een prepaid creditcard. Je kunt hiermee overal betalen waar MasterCard geaccepteerd wordt.

Paysafecard online kopen in slechts 4 stappen

Doorloop de volgende stappen om online een Paysafecard te kopen:

  1. Ga allereerst naar iGiftcards.nl.

  2. Kies nu de waarde van de kaart die je aan wilt schaffen. Je hebt de keuze uit 10, 25, 50 of 100 euro.

  3. Na het betalen, ontvang je de Paysafe code rechtstreeks op het scherm en via e-mail.

  4. Voer je code in bij een website waar Paysafecard een geaccepteerd betaalmiddel is.

Paysafecard kopen met PayPal

Je kunt met de Paysafecard MasterCard ook geld op je account zetten met behulp van PayPal. Je kunt de MasterCard van Paysafecard koppelen als creditcard in je PayPal account. Kijk bij ‘Betaalmiddelen’. Op deze manier kun je eenvoudig geld overboeken van je Paysafecard naar PayPal. Als je een PaysafeCard online wilt kopen met PayPal, dan kan dat via iGiftcards.nl. Als je gaat afrekenen, kies dan uiteraard voor de optie ‘Betalen met PayPal’.

Paysafecard in een winkel kopen

Als je liever contant betaalt, is ook dat een optie. Je koopt de Paysafecard eenvoudig in een winkel. Er is sinds 2009 een groot aantal Nederlandse verkooppunten voor Paysafecard bij gekomen. Je kunt de kaart nu kopen bij een aantal vestigingen van grote ketens als Hema, Albert Heijn, de Kijkshop, het Kruidvat, de Ako en Primera. Kijk online waar je precies terecht kunt.

Hoe werkt betalen met een Paysafecard code?

Als je een Paysafecard online gaat kopen, moet je met een aantal zaken rekening houden. Je hebt de 16-cijfere code van Paysafecard nodig om met de kaart te kunnen betalen. Je vult deze code in op de website waar je wilt betalen. Het aankoopbedrag wordt nu van de code afgeschreven. Handig: als het te betalen bedrag groter is dan het totale tegoed van de code, dan kun je meerdere codes per aankoop gebruiken. Voor één transactie kun je maximaal 10 Paysafecodes gebruiken. Het maximale bestedingsbedrag per aankoop is dus niet hoger dan 1000 euro.

Aanmaken My Paysafe account

Waarom zou je een My Paysafe account aanmaken op de website van Paysafecard? Simpel: dit vereenvoudigt het combineren van codes en dus het maken van transacties. Je kunt heel eenvoudig verschillende codes toevoegen. Je betaalt dan door uitsluitend je persoonlijke gebruikersnaam en je wachtwoord op te geven. Een My Paysafe account geeft bovendien een goed overzicht van wat je totale tegoed is. Ook zonder een account kun je op de website van Paysafe altijd je tegoed opvragen, dit doe je aan de hand van een code die je hier invult.

Online bij Paysafe kopen

Iedereen vanaf de leeftijd van 18 jaar komt in aanmerking voor een Paysafecard creditcard. Je eigen Paysafe kun je kopen online en in de winkel. Na jezelf te hebben geregistreerd voor My Paysafe en dit geüpgraded te hebben tot “Unlimited” kun je de kaart gemakkelijk online bestellen. Je ontvangt de kaart vervolgens via de post en dat als alles goed gaat binnen 5-10 werkdagen.

Paysafecard tegoed offline betalen

Het is sinds kort ook mogelijk om met Paysafe tegoed offline te betalen. Paysafe heeft namelijk in directe samenwerking met MasterCard een prepaid creditcard gelanceerd. Deze kaart werkt op exact dezelfde als een MasterCard creditcard en voldoet aan dezelfde strenge eisen voor veiligheid. Je kunt de MasterCard opladen met Paysafecard tegoed en er vervolgens overal mee betalen waar MasterCard een geaccepteerd betaalmiddel is. Je kunt zelfs contant geld opnemen, net zoals met een reguliere creditcard. Autohuur is in veel gevallen echter niet mogelijk.

Kosten van Paysafe gebruik

Voor Paysafe codes die je in een winkel of op de website van het bedrijf koopt, betaal je niets extra’s. Zorg er wel voor dat je het tegoed binnen 12 maanden na aanschaf opmaakt. Langer wachten kan ook, maar na een jaar wordt er per maand 3 euro in rekening gebracht voor inactief tegoed. Om dit te voorkomen kan je een terugbetalingsverzoek indienen, maar ook hier kunnen weer extra kosten verbonden zijn. Zorg dus bij voorkeur altijd voor actief tegoed.

Openbank Я42 Mastercard

Prepaid creditcard

Betalen zonder creditcard? Dan is een prepaid creditcard dé oplossing!

Online Paysafecard kopen