Bunq prepaid creditcard

Overweeg je om een prepaid creditcard van bunq aan te vragen? Dan had je voorheen de keuze tussen de bunq Mastercard of de bunq Travel Card, echter is laatstgenoemde niet meer verkrijgbaar Lees op deze pagina alles over beide prepaid creditcards. Zo weet je precies welke bunq prepaid creditcard voor jou de beste keuze is.

prepaid creditcard Bunq

Bunq prepaid mastercard

De bunq prepaid creditcard is een MasterCard van bunq. Tegenwoordig heeft bunq zijn eigen Nederlandstalige app. Je kunt de online prepaid creditcard van bunq gratis aanvragen. Deze virtuele prepaid creditcard is alleen te gebruiken voor online betalingen. Wil je een prepaid creditcard van Bunq als fysieke pas? Dan betaal je geen extra kosten, want deze zit inbegrepen bij alle abonnementen. Kies bij het installeren van de app de optie “Virtual Creditcard” om de virtuele creditcard te ontvangen.

bunq prepaid card aanvragen

Mastercard

Wat voor kaart is het precies?

Om gebruik te maken van de bunq prepaid creditcard hoef je geen fysieke kaart aan te schaffen. Er is ook een digitale versie en die is bovendien gratis in de aanschaf. Deze bunq kaart is prepaid en dat betekent dat je er zelf geld opzet voor je het kunt uitgeven. Een groot voordeel van deze kaart is dat je er via iDeal mee kan betalen. Dat is uniek voor creditcards in Nederland. De kaart kan ook handig worden ingezet om hotels te reserveren en om auto’s te huren. Op deze fronten heeft de Bunq duidelijk een streepje voor op alternatieven, zoals bijvoorbeeld N26.

Over de bunq prepaid creditcard

Deze prepaid creditcard is gratis op te waarderen, onder meer via een bankrekening, een andere credit card, of snel en gemakkelijk via iDeal. Een groot pluspunt van de bunq prepaid creditcard is dat hij met zijn eigen IBAN (bankrekeningnummer) komt, waarop je geld kunt ontvangen. Kortom: er zijn voordelen te over en redenen genoeg om voor de kaart van Bunq te kiezen.

De bunq Virtual Creditcard

Als je alleen een virtuele creditcard wenst te krijgen – dus uitsluitend met code en rekening, maar geen pasje, – dan kan je deze gratis aanvragen met de bunq app. Kies voor de bunq Virtual creditcard en je ontvangt de virtuele creditcard meteen. Je kunt hem direct inzetten om geld te storten via iDeal (hier zijn geen extra kosten aan verbonden). De kaart is direct in te zetten voor een betaling.

Wanneer moet je wel betalen?

De virtuele kaart is dus gratis, maar als je een fysieke pas aanschaft, moet je eenmalig 9,99 euro betalen. Ook voor het upgraden van je bankaccount tot ‘premium’ zal je ook moeten betalen.

Overige informatie

Deze prepaid creditkaart is een creditcard zonder ICS, of te wel: een kaart die niet door ICS is uitgegeven. Het opwaarderen van het saldo is gratis en gaat via iDeal, andere creditcard of via bankoverschrijving.

De bunq Virtual Creditcard

Reis je vaak buiten de Europese Unie? Dan is de bunq Virtual Creditcard een voordelige optie. Met deze kaart betaal je namelijk geen koersopslag (voor het betalen in andere valuta) en geen extra eigen bijdrage als je bint buiten de EU. Voor het opnemen van geld betaal je 0,99 euro per keer. Als je aangesloten bent bij bunq Premium, zijn je eerste 10 opnames in de maand zelfs gratis. Dat is een stuk voordeliger dan bij een hoop andere creditcards: een zeer goede optie dus. Vraag hem direct aan via bunq.com.

Openbank Я42 Mastercard

Prepaid creditcard

Betalen zonder creditcard? Dan is een prepaid creditcard dé oplossing!